top of page

Da Norge var åpent i et kvarter!

Etter den store gjenåpningen av Norge fikk vi cirka et kvarter med elektromesser, før vi igjen måtte skalke lukene. Og nettopp fordi vi er inne i en ny bølge – er det vel ekstra godt å gjenoppleve godstemningen fra den gamle normalen.


Vi i Elektrokanalen rigget opp vårt pop-up studio på elektromessen "El i Midt" og snakket med noen svært interessante gjester – helt uplanlagt og på sparket. Jammen en sporty gjeng denne elektrobransjen!


Lytt til alle 7 episodene under - eller der du lytter til podkast:

Spotify | Breaker | Google Podcasts | Anchor | Pocket CastsEpisode 18: Back to life, back to reality!


Det er klart for verdenspremiere på "Elektrokanalens Roadshow", fra da vi gjestet elektromessen "El i Midt" i Trondheim for å snakke med folk i verdens viktigste bransje.

 

Episode 19: Elektrobransjens James Bond


Vidar Sagmyr er det nærmeste vi kommer elektrobransjens James Bond! Som leder i Byggebransjens Uropatrulje, kjemper han daglig mot ulovligheter og kriminell virksomhet i bygg og anleggsindustrien. Hvor mye kriminalitet er det i Verdens Viktigste Bransje?

 

Episode 20: Elektrikere er toppidrettsutøvere!


Hva gjør RBK-legenden Bent Skammelsrud på en elektromesse? Jo, han overbeviser norske elektrikere at de må behandles som toppidrettsutøvere!

 

Episode 21: Servicebilen er grønn!


Vi tok praten med Rebecka Fillingsnes fra Møller Bil, som kan fortelle at stadig flere elektrikere tar et bevisst valg når de velger servicebiler.

 

Episode 22: Er den store elektromessen død?


På den LILLE lokale elektromessa utfordret vi "ferskisen" Andre Bakeng i Nelfo Trøndelag om den STORE elektromessen egentlig har noe for seg. Hva tenker du?

 

Episode 23: 1+1=2,7


Dette kryptiske mattestykket er hentet fra en pressemelding som annonserte at elektroleverandørene IPAS og CTM Lyng slår seg sammen. Men hva betyr det for norske elektrikere når to leverandører blir til èn? Vi inviterte selgere fra de to selskapene, Steinar Forseth (IPAS) og Bjørn Skaarvik (CTM Lyng).

 

Episode 24: Hva er vitsen med elektromesser?


Når koronaen har gjort oss heldigitale - trenger vi da lenger de gode, gammeldagse messene? Vi stilte dette spørsmålet til representanter fra tre toneangivende elektroleverandører; Jacob Høyen (Elko), Reidar Jensen (Micro Matic) og Staale Berg (ØS Varme).


26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page