top of page

Hva vil partiene gjøre for elektrobransjen?

Updated: Sep 11, 2021

Vi har utfordret de politiske partiene om hva de har tenkt å gjøre for "verdens viktigste bransje" i de kommende årene. Hør alle episodene her!


Under videoen kan du lytte til alle episodene i vår "Valgkamp-Spesial".

Du kan også abonnere på vår podkast på Spotify, Google Podcasts, Breaker eller Pocket Casts. 

Arbeiderpartiet


Med bakgrunn som energimontør og tillitsvalgt i fagbevegelsen, var vi nokså nysgjerrige på hva stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Terje Aasland, mener om noen av de viktigste temaene for elektrobransjen.


 

Miljøpartiet De Grønne (MDG)


Vi tok praten med energipolitisk talsmann, Ask Iben Lindal, om hva Miljøpartiet De Grønne tenker om verdens viktigste bransje.


 

Venstre


Ola Elvestuen og Venstre profilerer seg sterkt på bærekraft, men hva har partiet tenkt å gjøre for en av de viktigste bransjene for den grønne omstillingen i årene som kommer?


 

Høyre


Liv Kari Eskeland sitter på Stortinget for Høyre som vararepresentant for Erna Solberg. Hun er dessuten medlem av Stortingets energi- og miljøkomité.


 

Sosialistisk Venstreparti (SV)


Arne Nævra er stortingsrepresentant for SV fra Buskerud valgkrets. Før han ble rikspolitiker var han en kjent norsk naturfotograf og filmprodusent. Arne er medlem av transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget. 

4 partier ønsket ikke stille


Både Senterpartiet (Sp), Fremskrittspartiet (Frp), Kristelig Folkeparti (KrF) og Rødt fikk tilbud om å stille, men alle takket nei til "verdens viktigste bransje".

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page