top of page

Hva vil partiene gjøre for elektrobransjen?

Updated: Sep 11, 2021

Vi har utfordret de politiske partiene om hva de har tenkt å gjøre for "verdens viktigste bransje" i de kommende årene. Hør alle episodene her!


Under videoen kan du lytte til alle episodene i vår "Valgkamp-Spesial".

Du kan også abonnere på vår podkast på Spotify, Google Podcasts, Breaker eller Pocket Casts. 

Arbeiderpartiet


Med bakgrunn som energimontør og tillitsvalgt i fagbevegelsen, var vi nokså nysgjerrige på hva stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Terje Aasland, mener om noen av de viktigste temaene for elektrobransjen.


Lytt til episoden på Spotify >>

 

Miljøpartiet De Grønne (MDG)


Vi tok praten med energipolitisk talsmann, Ask Iben Lindal, om hva Miljøpartiet De Grønne tenker om verdens viktigste bransje.


Lytt til episoden på Spotify >>

 

Venstre


Ola Elvestuen og Venstre profilerer seg sterkt på bærekraft, men hva har partiet tenkt å gjøre for en av de viktigste bransjene for den grønne omstillingen i årene som kommer?


Lytt til episoden på Spotify >>

 

Høyre


Liv Kari Eskeland sitter på Stortinget for Høyre som vararepresentant for Erna Solberg. Hun er dessuten medlem av Stortingets energi- og miljøkomité.


Lytt til episoden på Spotify >>

 

Sosialistisk Venstreparti (SV)


Arne Nævra er stortingsrepresentant for SV fra Buskerud valgkrets. Før han ble rikspolitiker var han en kjent norsk naturfotograf og filmprodusent. Arne er medlem av transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.


Lytt til episoden på Spotify >>


 

4 partier ønsket ikke stille


Både Senterpartiet (Sp), Fremskrittspartiet (Frp), Kristelig Folkeparti (KrF) og Rødt fikk tilbud om å stille, men alle takket nei til "verdens viktigste bransje".

21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page